Wedstrijden in Roden 27-1 en Delfzijl 3-2

za 27 januari – Verenigingscompetitie in ons thuis bad in Roden

Aqualero zwemmers 4-heren, 17-dames. Maar liefst deden 8-Masterszwemmers en 12-Jeugdzwemmers mee aan deze wedstrijd met 51 persoonlijke starts en wel 18 verbeterde PR’s. Aqualero won in eigen huis de volgende medailles: 7-gouden, 8-zilveren en 5 bronzen.

De organisatie was in handen van Zwemclub Aqualero Leek/Roden in Zwembad Sportcentrum de Hullen in Roden. Deelnemende verenigingen: ZPC Hoogeveen(19 zwemmers), Aqua’68 Assen(14 zwemmers) en Aqualero(21 zwemmers). Dank voor jullie aanwezigheid voor weer een sportieve middag!

Kijk voor de resultaten op Swimrankings.net

 

za 03 februari – VHTV deel 3 (vijftig-honderd-Tweehonderd-Vierhonderd) in Delfzijl

Op zaterdag 3 maart ging een kleine groep Aqualero jeugdzwemmers Marjolein, Jarno, Josephine, Lotte op pad naar Delfzijl. Ze kwamen met 11 persoonlijke starts en 6 verbeterde PR’s goed voor de dag. Ze namen mee naar huis 2-gouden, 1-zilveren en 1-bronzen medaille.

De organisatie was is handen van zwemvereniging AZURO Delfzijl in Zwembad Dubbelslag. Deelnemende verenigingen: Aqua’68, Dz&pc, ZC Borger, TriVia, Zeno, De Inktvis, Gzvw, Thor, Zc Haren, Azuro, Bubble, ZPC de Kanaalstreek en zwemclub Aqualero 

Kijk voor de resultaten op Swimrankings.net

#ZwemJeFit! #Zwemmen #wedstrijdzwemmen #masterszwemmen #trimzwemmen #Leek #Westerkwartier #Roden #noordenveld #KNZB