Waarom sponsoring van ZC Aqualero?

Zwemmen is een typische familie- en recreatiesport. Dit komt omdat deze sport beoefend wordt door alle lagen van de bevolking. Zwemmen is niet zoals bij veel andere sporten vertegenwoordigd door alleen jongens/mannen, maar ook door meisjes/vrouwen. Tevens zijn alle leeftijden van jong tot oud aanwezig. Hierdoor is elke potentiële doelgroep voor de sponsoren aanwezig.

 

Zwemmers in clubkleding met sponsorlogo

ZC Aqualero heeft de ambitie een bestand te verwerven van trouwe bedrijven die de vereniging financieel willen ondersteunen. Om haar ambities in de komende jaren waar te maken zijn nieuwe sponsors c.q. extra financiële steun vereist.
Deze extra financiële steun zal in de regel niet uitsluitend worden aangewend voor “winnaars” en zgn. “toppers”. Alle leden en trainers moeten kunnen meeprofiteren van een door sponsoring verkregen ruimer budget.

Door sponsoring kunt u uw bedrijf op positieve wijze promoten . Het feit dat Aqualero prestaties levert bij jong en oud en positief “in the picture” staat, is een versterking voor het imago van uw bedrijf.

Sponsor ons en maak onze leden uw klanten.

Voor meer informatie over mogelijkheden tot sponsoring kunt u e-mailen via ons contact formulier.

 

Sponsors zijn tegenwoordig niet meer weg te denken bij onze vereniging. Wij danken onze hoofdsponsor voor zijn bijdrage:

logo-lunchroom-drentskwartiertje-nieuw-roden
Gevestigd in Nieuw-Roden

 

ZC Aqualero is op zoek naar meer sponsoren! Bent u ook geïnteresseerd?