Zwemclub Aqualero start seizoen met een overwinning in de “Wellerobbencup”

wellerobben cup  uitreiking 2 Tijdens 1 van de eerste wedstrijden van het nieuwe seizoen is zwemclub Aqualero, de zwemclub voor Noordenveld en Westerkwartier, gestart met een overwinning in de Wellerobbencup.

Records

In het zwembad van Oosterwolde werden door de zwemmers van Aqualero 17 persoonlijk records verbeterd en werden 18 medailles gewonnen de persoonlijk record en prijzen werden behaald door Danique  en Marcel van der Wijk uit Peize, Yannick Winkels uit Roden, Dennis Teitsma uit Sebaldeburen, Lize van der Hoek ,Alja Sluiman, Myrthe de Bruin, Corina van Zanten en Ronald Bosmanuit Leek, Tessa Benjamins, Rosalie Kuiper en Mathijs Leistra uit Tolbert , Soraya van der Laan uit Nuis en Monique Tienstra uit Midwolde.

Wellerobbencup groep

Aan het eind van de wedstrijd werd de estafette tussen de ”de Wellerobben” uit Haulerwijk en Aqualero na 200 meter strijd beslist in de laatste 5 meter met en overwinning voor Aqualero. Dit bracht de Aqualero ook de eindoverwinning en hierdoor mocht de trainer van Aqualero, de “Wellerobbencup” in ontvangst nemen.