Update JUMBO sponsoractie 2019

 

De tussenstand VOUCHERS tot en met 13-01-2019

JumboSponsorTussenstandTop10 01-2019Met € 293,80 staan we op de 9e plek.

Tip om opbrengst d.m.v. de vouchers/bonnen te verhogen. 

Wanneer je mensen kent, buren of vrienden, die het teveel werk vinden om na het winkelen nog bonnetjes in te scannen en te doneren aan zcAqualero zou je ze kunnen vragen of zij de bonnen willen sparen en deze na oud en nieuw bij jou in te leveren zodat jij/wij dan deze handeling voor hun kunnen verrichten.

Promotiefilmpje Aqualero voor een extra bonus nu op Youtube

Zoals jullie weten is de Jumbo-actie in volle gang. Onderdeel van deze actie is het maken van een promotie filmpje. Ons filmpje is geüpload op het youtube-kanaal van de Jumbo. Het is de bedoeling dat we hier zo veel mogelijk LIKES en VIEWS krijgen, zodat we kans maken op een maximale bonus van 1500 euro voor de club.

Nog 3 weken te gaan, en dan wordt bekend gemaakt wie de ludiekste filmpje heeft gemaakt.
Op dit moment hebben we 885 weergaven en 176 likes!

Dus DEEL dit bericht en LIKE het filmpje op youtube! https://youtu.be/qoCIe9xsgaw YoutubeAqualero-ludiekfilm-jumbo

 

De jacht op SPONSORCHEQUE van €1000,- is gesloten

Korfbal vereniging Noordwijk heeft op woensdag 9 januari 2019 de sponsorcheque ter waarde van € 1000,-gevonden bij Hypotheek service in Leek.  

 

Wil jij ook meedenken over hoe we deze acties uit kunnen voeren, meld je dan aan bij  Corinne en Erik via speciale AqualeroSponsorActieGroepen:Aqualero_SponsorActie_Groep – Facebook/AqualeroSponsorActieGroep (alleen voor Aqualero leden) – WhatsApp-AqualeroSponsorActieGroep, mail je 06-nummer naar webmaster@aqualero.com

De JUMBO SPONSORACTIE  Loopt nog tot 3 februari 2019