Seizoenafsluiting 2017

 Het is alweer even geleden, maar zaterdag 15 juli  heeft  Aqualero het zwemseizoen afgesloten in het Zwemkasteel Nienoord in Leek.

Het programma begon met een 1-uurs estafette voor de zwemmers en hun familieleden. Na de Barbecue konden de kinderen discozwemmen met DJ Mathijs Post.

Door de voorzitter en hoofdtrainer werden de sport- en vrijwilligersprijzen uitgereikt. De sportprijzen voor de jeugdleden waren dit jaar voor Iris Boer en Corina van Zanten. Esmee Bucking kreeg de aanmoedigingsprijs. De vrijwilligersprijs was voor Erik Zoethout.

We hebben een afscheid genomen van een aantal vrijwilligers; Jan Benjamins (official) Jan de Reus (vertrouwenspersoon) en Johan Teitsma (official). Zij werden bedankt voor hun inzet.

Het bestuur is erg blij met een aantal nieuwe vrijwilligers ; Jean-Paul Bucking in de functie van penningmeester en Suzanne Mol in de functie van vertrouwenspersoon.

Dit najaar starten een 4 ouders én een jeugdlid met de opleiding tot tijdwaarnemer! Op de seizoensafsluiting werd ook het jeugdbestuur geïntroduceerd, deze actieve jeugdleden zullen het bestuur ondersteunen en adviseren bij activiteiten gericht op de jeugd. Zij stellen zich in een apart bericht aan u voor!