Poiesz Jeugd Sponsor Actie 2015

Poiesz Jeugd Sponsor ActieSteun zwemclub Aqualero met de Poiesz Jeugd Sponsor Actie.

Dat is winst voor ons en euro’s voordeel voor jou!

Doe de Jeugd Sponsor Munten die je ontvangt bij je boodschappen in de koker van onze vereniging bij de Poiesz supermarkt in Nieuw Roden of geef ze aan een van de zwemmers/bekenden van onze zwemclub!

De Jeugd Sponsor Actie loopt van maandag 2 februari t/m 29 maart 2015 bij Poiesz supermarkten.

Elke club of vereniging heeft een verlanglijstje. Bovenaan het verlanglijstje van Aqualero staat dit jaar: materialen voor jeugdleden zoals pullboys en handpaddles.

De bedoeling is om dit via de opbrengst van de Poiesz Jeugd Sponsor Actie te realiseren. Mensen worden daarom aangemoedigd om hun boodschappen te doen bij Poiesz en Jeugd Sponsor Munten te sparen. Door de munten in de koker te stoppen van Aqualero helpt u al mee. Extra munten worden uitgegeven bij extra aanbiedingen, zodat klanten van Poiesz supermarkten tegelijkertijd euro’s voordeel krijgen op hun boodschappen. En omdat de Jeugd Sponsor Actie dit jaar haar 10e editie viert, zijn er extra veel Jeugd Sponsor aanbiedingen én win acties waar klanten super leuke prijzen mee kunnen winnen.

Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker worden gestopt van Aqualero hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd. Het sponsorgeld komt ten goede aan de jeugdafdeling.

Deze munten wordt gratis verstrekt bij de kassa van alle Poiesz supermarkten. De koker voor de Jeugd Sponsor Munten van Aqualero is te vinden bij de Poiesz supermarkt in Nieuw Roden.

Munten mogen ook worden ingeleverd bij de trainers! Wij zorgen dat ze op de juiste plek terecht komen!

Stem op Aqualero op de Facebook pagina van de Poiesz , want de 50 meest ge-Like-te verenigingen krijgen 500 extra Poiesz munten en u maakt elke week kans op prachtige prijzen, waaronder een Ipad en Poiesz waardebonnen.

Naar het stemformulier

Selecteer Poiesz supermarkt “Nieuw Roden” en
vervolgens “Zwemvereniging Aqualero”.

Poiesz Stem op vereniging

 

Hartelijk dank, ook nu weer voor je steun.

Leuke actie van deze week voor maar liefst 10 extra Poiesz munten! Lekker voor alle Italiaanse gerechten!