Officials gezocht!

Onderstaand bericht verscheen vorige week in de lokale kranten!

Wij zoeken ouders of masterzwemmers die tijdwaarnemer (‘klokker’) willen zijn bij de wedstrijden. Het is duidelijk ‘zonder official geen wedstrijd’!

Tijdwaarnemers klokken de tijden van de zwemmers. Zonder tijdwaarnemers kunnen er geen wedstrijden worden gezwommen. Om tijdwaarnemer te kunnen worden moet een korte cursus gevolgd worden. Tijdwaarnemers worden circa 5 keer per seizoen ingezet. Tijdwaarnemer worden is dé manier om je steentje bij te dragen aan de zwemvereniging. Interesse? Meer informatie bij de TC leden of bij Ingrid Draaijer, secretaris ( secretaris@aqualero.com )

officials

Afgelopen week was het de week van het scheidsrechter in Nederland. Scheidsrechters en juryleden worden landelijk bedankt voor hun inzet tijdens wedstrijden. Zwemvereniging Aqualero hield afgelopen zaterdag een thuiswedstrijd. Zwemmers van 6 verschillende verenigingen namen deel aan het ‘Jeugd& Junioren circuit’. Zo’n 15 juryleden (in de zwemsport worden dit ‘officials  genoemd) zorgden er voor dat alles volgens de spelregels verliep! Het bestuur van zwemvereniging Aqualero vond dit  een mooie aanleiding om de juryleden in het zonnetje te zetten met een kleine attentie en een applaus van alle aanwezigen