Masterswedstrijden seizoen 2020 – 2021

Sinds maart 2020 zijn er vanwege corona geen (masters)wedstrijden meer geweest. Aanvankelijk stonden er voor de periode vanaf september 2020 weer wedstrijden van het Zuyderzee Circuit op het programma, echter vanwege de 1.5 meter regel is het de komende maanden nog niet mogelijk om wedstrijden te organiseren op een veilige, sportieve en kostendekkende manier. Eind oktober wordt bekeken of de geplande wedstrijd in december doorgang kan vinden.

Nada Lisa Hut en Greetje Vos hebben aangegeven – zodra het weer mogelijk is – ook (wel eens) mee te willen doen aan een masterswedstrijd. Hierdoor wordt het aantal wedstrijdzwemmers bij de masters uitgebreid van 2  (Tessa en Annette) naar 4. Dat is goed nieuws, want dan kunnen we ook weer meedoen aan estafettes. Met z’n tweetjes was dat niet mogelijk. ☹.

Als er meer masters zijn die interesse hebben om eens aan een wedstrijd mee te doen, meld je dan bij Annette Korving, masterszwemmen@aqualero.com.  Je ontvangt dan nadere informatie over de wedstrijden (data, programma).

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd,  nietwaar?

Website ZMC: https://www.aalscholver.com/zmc/wedstrijden/