Masters Buiten zwemmogelijkheden zomer 2023

Beste masterzwemmers,

Wij –  Marjan en Erik –  hebben het plan opgepakt om de openwater-zwemmogelijkheden in kaart te brengen rondom Leek en Roden. Zo kun je de komende maanden lekker sportief doortrainen in het buitenwater, als je daar zin in hebt. Alle punten hieronder zijn geheel vrijblijvend, maar om ze gezamenlijk te beleven is natuurlijk veel mooier.

Voor het openwaterzwemmen hebben we een WhatsApp groep aangemaakt. Hierin worden vaak oproepen geplaatst om ergens “Buiten” te gaan zwemmen.
Wil je in deze app opgenomen worden, laat het ons weten.  

Master Buiten oproep

Wil jij naast de reguliere Aqualero zwembadtrainingen en wedstrijden ook actief blijven, dan is het sterk opkomende fenomeen ‘openwater zwemmen’ misschien iets voor jou. We hebben in de bijlage  ZC Aqualero Master Buiten oproep.pdf  enkele punten benoemd.

Gezocht zwemmers voor de Groningen Swim Challenge 2023

In 2019 hebben we voor de eerste keer aan deze challenge meegedaan met 7 Aqualero zwemmers. Aan de City Swim, ook in 2019, deden dat jaar ook 3 jeugdzwemmers mee. Het was een hele uitdaging voor het goede doel #ZwemKankerDeWereldUit. We hebben veel geld opgehaald en willen voorstellen om dit jaar weer een bijdrage te leveren. We zijn daarom op zoek naar Aqualero zwemmers die een steentje bij willen dragen. In de bijlage Gezocht SC2023 zwemmers.pdf  staat wat er van ons verwacht wordt.

Overzicht Openwater Zwemtochten 2023

Sterk in opkomst is het openwater zwemmen. Hieronder nadere informatie over hoe je hieraan mee kunt doen.

Georganiseerd

Alsof we het nog niet genoeg vinden, hebben we ook een lijst samengesteld met openwater zwemtochten dichtbij, maar ook wat verder weg. Deze organiseren wij niet zelf, maar daar kun je je zelf voor aanmelden. Het zijn gevarieerde tochten in lengte en locatie. In de bijlage Overzicht Openwater zwemtochten 2023.pdf  vind je het overzicht. Klik op de linkjes en kom er zo achter wat voor jou interessant kan zijn.

Ongeorganiseerd

Naaste deze georganiseerde zwemtochten zijn er ook nog een heleboel plassen, meren en kanalen, waarin gezwommen kan worden. Zie hiervoor de bijlage Overzicht Openwater Zwem locaties.pdf  . Klik op de linkjes en kom er zo achter wat voor jou interessant kan zijn.

P.S.  Openwater zwemmen is geen activiteit van Zwemclub Aqualero, je doet het geheel op eigen risico!

TC-Masterszwemmen

Last but not least willen we Annette heel erg danken voor haar coördinerende rol bij alle binnenwater Masters zwemwedstrijden en het verzenden van deze mailing! Dank je wel 😊.

Als jullie vragen en/of suggesties hebben, horen we dat graag!

Met vriendelijke groet,

Marjan Zijlstra, 06 81 63 90 71
Erik Zoethout,  06 11 73 48 98