Masters Aqualero succesvol bij Zuyderzee Masters Circuit

Tessa Selly Iris Annette ZMC april 2019Aan de slotwedstrijd op 14 april van het Zuyderzee Masters Circuit (ZMC) –  één van de bekendere wedstrijdcircuits van de masters in Nederland –  deden de masterzwemmers Tessa Benjamins, Annette Korving, Iris Spijkstra en Selly Swieringa mee. Iris heeft op de 400 vrij haar PR met 15 sec verbeterd.

Het ZMC bestaat uit 8 zwemwedstrijden, waarbij punten kunnen worden verdiend in het sprint- en allround klassement. Prijzen waren er voor Tessa Benjamins (zilver/categorie Sprint) en Annette Korving (brons/categorie Sprint), ieder in hun eigen leeftijdsklasse.

Begin mei doen Iris Spijkstra, Marcel Jonkman en Annette Korving mee aan de Open Nederlandse Masters Kampioenschappen in Amersfoort.

Aqualero is dè zwemvereniging voor Leek en Roden. Heeft u als volwassene ook belangstelling om in recreatief of wedstrijdverband te zwemmen? Neem dan een kijkje op www.aqualero.com voor de mogelijkheden. U mag sowieso drie keer gratis meedoen aan een van onze trainingen.