Hoofdsponsor voor Aqualero SC tijdens de Groninger Swim Challenge

Wij zijn blij te kunnen berichten dat Scherp in Veiligheid onze hoofdsponsor is geworden.

Scherp in Veiligheid is een jong bedrijf dat de professionele partner is voor het oplossen van verschillende veiligheidsvraagstukken. Daarnaast is Scherp in Veiligheid een maatschappelijk betrokken bedrijf met oog voor de mens achter de professional. 

Met de toezegging van deze hoofdsponsor heeft Aqualero SC een flink bedrag binnen gehaald om verder onderzoek naar kanker te financiëren. Wij zijn trots op onze hoofdsponsor Scherp in Veiligheid. 

Start Swim Challenge 2019

Over ruim 50 dagen op zaterdag 31 augustus 2019, springen we het water in voor het goede doel! Aqualero SC – Scherp in Veiligheid gaat deze uitdaging aan en doet mee aan de Groningen Swim Challenge over een afstand van 35km van Zoutkamp naar Groningen.

Het team bestaat uit de volgende zwemmers: Erik Middelbosch, Erik Zoethout, Iris Spijkstra, Marjan Zijlstra, Rubert Boer en Suzanne Mol. Annette Korving zorgt onderweg voor ondersteuning van het team.

Lees meer over onze uitdaging op https://www.aqualero.com/swimchallenge/ en hoe jij ook kunt helpen in de strijd tegen kanker.