Goede prestaties ZC Aqualero tijdens DHTM en Swimkick wedstrijden

Afgelopen weekend deed ZC Aqualero mee aan twee wedstrijden. Namelijk een Honderd/tweehonderd meter wedstrijd voor de wat oudere jeugd en de Swimkick wedstrijd voor de jongere jeugd.

De jongere jeugd haalde veel persoonlijke records binnen. Zo verbeterde Monique Tienstra haar tijd op de 25 meter schoolslag met een seconde en behaalde hiermee een derde plaats. Soraya van der Laan verbeterde haar persoonlijk record op de 50 meter rugslag met een halve seconde. Ook Rianne Bosma verbeterde haar tijd op de 50 meter rugslag met maar liefst twee seconden. Kyllian van der Laan verbeterde zijn tijd op de 25 meter schoolslag met maar liefst twee seconden en behaalde daarmee ook de derde plaats mee. Ronald Bosma verbeterde knap zijn tijd op de 50 meter schoolslag en behaalde daarmee de derde plaats.

De oudere jeugd deed mee aan de honderd/ tweehonderd meterwedstrijd. Ook hier werden een aantal goede prestaties geleverd. Zo werd Irma Leistra eerste op de 100 meter vlinderslag met een nieuw persoonlijk record. Marloes Benjamins werd op dezelfde afstand derde. Verder werd Anouk Heizenberg derde op de 100 meter rugslag. Rosalie Kuiper verbeterde op dezelfde afstand haar persoonlijk record met 3 seconden. Marcel van der Wijk werd derde op de 100 meter rugslag in een nieuw persoonlijk record.Ook op de 200 meter schoolslag werden een aantal knappe prestaties geleverd.