Goede prestaties op 25m. finales voor zwemmers van Aqualero

Aqualero 25mtr finales Delfzijl 2015-06-20Op 20-06 hebben 9 zwemmers goed gepresteerd op de 25m. finales in Delfzijl. In het ochtendprogramma zwommen Joost Draaijer, Laura Schuurman,  Monique Tienstra, Sebastiaan Wigboldij , Tessa ter Meer, Teun Franssens,  Yannick Winkels.Alle zwemmers zwommen 1 of meer persoonlijke records.
Teun haalde op de vrije slag een bronzen medaille. Monique had zelfs op alle afstanden een medaille; zilver op de rug- en schoolslag en goud oTessa ver Meer met Bronsp de vrije slag. Tessa ter Meer heeft een bronzen medaille heeft gehaald op de rugslag. Dit was Tessa haar eerste medaille en ze was natuurlijk supertrots! Goed gedaan, Tessa!

Aqualero 25mtr finales Delfzijl 2015-06-20In het middag programma zwommen Denise Wigboldij en Marit Belga. Beide zwommen een persoonlijke record. Marit haalde een zilveren medaille op de 25mg schoolslag.

Voor de meeste zwemmers is dit de laatste wedstrijd van dit seizoen, volgende week neemt Aqualero nog deel aan de 50m. finales in Hoogezand.