Goede Aqualero prestaties tijdens 25-50m circuit en mini-junioren circuit

Afgelopen zaterdag 14 november werden er twee wedstrijden gezwommen: het derde deel van de 25-50 m competitie en het tweede deel van het minioren-junioren circuit.

Aan de 25-50 m wedstijd deden 13 zwemmers mee, zij zwommen samen 18 pr’s.
Marjolein zwom 5 seconden pr op de 50 m vlinderslag. Tessa en Yanoah zwommen beide 2 seconden pr op de 50 m rugslag. Ook Julia en Lotte zwommen een pr, zij zwommen beide 5 seconden van hun tijd af op de 25 m vrije slag! Lars deed voor het eerst mee en heeft het heel goed gedaan.

Op de 25 m vrije slag waren er medailles te winnen en dat hebben onze zwemmers geweten. In totaal zijn er 10 medailles gewonnen. Jarno (goud), Lars (zilver), Yanoah (zilver), Iris (brons), Marjolein (brons), Kim (goud), Tessa (goud), Lotte (zilver), Julia (zilver) en Alja (goud) hebben een eerste, tweede of derde plek behaald.

Rick en Dennis deden mee aan de minioren-junioren wedstrijd, omdat Rick zich daar kon plaatsen voor de regio finales. Ze hebben beide één pr gezwommen, Rick op de 100 m vrije slag en Dennis op de 200 m vrije slag. Rick is derde geworden op de 100 m vrije slag en Dennis zwom de derde tijd op de 200 m vrije slag.

Kortom een zeer geslaagd zwemweekend!