Gezocht: enthousiaste masters voor bestuursfunctie ZC Aqualero

Gezocht VrijwilligersGezocht ondersteuning

Het bestuur van Aqualero is op zoek naar ondersteuning. Gezocht wordt naar een aantal masters die deze functies kunnen invullen.  De huidige bestuurs- en commissieactiviteiten worden volledig bemand door ouders van jeugdleden.  De masters zijn op dit moment de grootste groep zwemmers binnen Aqualero en hebben geen directe vertegenwoordiging in het bestuur.

Gezocht wordt naar een enkele masters die kunnen assisteren bij de komende activiteiten.

Door het vertrek van onze voorzitter, en PR-vrouw wordt ook naarstig gezocht naar een voorzitter. Op dit moment bestaat het bestuur nog uit vier personen, te weten: de secretaris, penningmeester, ledenadministrateur en vertegenwoordiger van de TC-commissie.

Voor de continuïteit is het belangrijk dat ook de masters hun steentje bijdragen aan deze activiteiten. Het bestuur is een enthousiaste club mensen die in goed overleg de taken verdelen. Hierbij wordt goed rekening gehouden met ieders tijd, mogelijkheden én interesses.

Heb je interesse , of weet je iemand die het wel leuk vindt of wil je eerst meer informatie of de inhoud van de verschillende functie waarvoor masters gezocht worden! Aarzel niet om contact op te nemen Ingrid Draaijer ( secretaris@aqualero.com ).

Met vriendelijke groet,
Ingrid Draaijer.
Secretaris Aqualero.