Feestelijke opening seizoen 2013-14

Hallo allemaal,

 De laatste trainingsweken zijn aangebroken en de zomervakantie is in zicht! De laatste trainingen vinden plaats in week 27 in het Zwemkasteel en de Hullen. Zoals eerder vermeld is het dit seizoen helaas niet mogelijk het seizoen af te sluiten met een estafette en barbecue. We hebben er daarom voor gekozen om het seizoen 2013-2014 op deze gezellige manier te openen!

 Op zaterdag 24 augustus zullen we met alle leden van Aqualero en hun familie het seizoen 2013-2014 openen in het Zwemkasteel in Leek. We nodigen alle wedstrijdzwemmers, masters en trimmers uit voor deze avond. We zouden het leuk vinden als jullie je ouders, broertjes, zusjes, aanhang en kinderen meenemen. Het programma van deze zaterdag is als volgt:

16.30               Aankomst leden en familie

16.45               Foto aanwezige leden

17.00               Eén-uursestafette in het buitenbad

18.30               Uitreiking sportprijzen 2012-2013

19.00               Start barbecue

19.30               Start discozwemmen in het recreatiebad

23.00               Slot avond

 Iedereen (leden en familie!) mag natuurlijk meedoen met de één-uursestafette in het buitenbad. We zullen alle zwemmers indelen in teams die gezamenlijk een uur lang estafette zwemmen. Elk teamlid zwemt om de beurt 100 meter (heen en weer in het buitenbad) eigen slag. Voor de jongste deelnemers is het mogelijk om 50 meter per keer te zwemmen. Wanneer je deze avond wel aanwezig bent, maar niet mee wilt doen met de estafette kan je je opgeven als teller. We zoeken namelijk voor elk team een teller, die de meters van de ploegen bijhoudt. Daarnaast zijn we op zoek naar een aantal sterke vaders en moeders die willen helpen met het opruimen van de barbecue en disco aan het eind van de avond. Tijdens de seizoensafsluiting zullen de sportprijzen van 2012-2013 worden uitgereikt.

 De kosten voor deze avond zijn €7,50,- per persoon. De kosten zullen per incasso geïnd worden. Heb je hier bezwaar tegen? Neem dan even contact op met de penningmeester.

We willen jullie vragen om je uiterlijk 17 augustus in te schrijven per mail. Dit kan door dit formulier, seizoensopening 2013-2014,  ingevuld in te leveren bij de training bij Manon of door dit formulier ingevuld terug te sturen naar manonjellinek@aqualero.com. Vanaf 19 augustus (week 34) zal er weer getraind worden in Roden en Leek.

 We hopen al onze leden met familie op 24 augustus as te zien in het Zwemkasteel in Leek, zodat we het seizoen gezamenlijk op een gezellige manier kunnen openen.

 Groetjes,

 Het bestuur van Aqualero

 Voor vragen of aanmelding: manonjellinek@aqualero.com