Deelname Aqualero aan Rabobank Clubkas Campagne

Rabobank Clubkas CampagneRabobank Noordenveld West Groningen

[bron] De stemperiode van de Rabobank Clubkas Campagne is weer gestart! Rabobank Noordenveld West Groningen steunt met deze campagne de verenigingen en stichtingen in de regio. Zo laten we een aanzienlijk deel van de winst terugvloeien in de maatschappij.

Wij stellen dit jaar € 100.000,- beschikbaar. Dit levert clubs extra geld op om hun doelen te realiseren. Doelen waarvan de clubs, hun leden en de hele lokale samenleving profiteren!

Stem op uw favoriete club!

Via de post hebben alle leden van Rabobank Noordenveld West Groningen een persoonlijke kaart ontvangen met een unieke stemcode. Met deze persoonlijke stemcode kunt u van 9 tot en met 28 februari 2019 op deze website inloggen en uw stemmen uitbrengen op de verenigingen en/of stichtingen die u een warm hart toedraagt. Het stemmen gebeurt in een beveiligde omgeving en vindt plaats in een aantal stappen. Bij iedere stap staat uitgelegd wat u kunt verwachten en welke stappen u moet uitvoeren om uw stemmen succesvol uit te brengen.Naar het stemformulier

Vul in de blauwe balk bovenaan deze pagina de persoonlijke stemcode in die op de stemkaart staat vermeld. Let op: de code bestaat uit 2 hoofdletters, gevolgd door 4 cijfers, 4 hoofdletters en tenslotte weer 4 cijfers.

Vragen?

Mocht u vragen hebben, neem dan contact op met de afdeling Marketing & Communicatie via communicatie.nwg@rabobank.nl. Vermeld in de mail uw postcode en huisnummer, zo kunnen wij u sneller helpen.