Deelname Aqualero aan Poiesz JeugdSponsorActie

Natuurlijk staan we niet stil en is er na de Jumbo sponsoractie weer een nieuwe actie waar wij als zwemvereniging voor zijn uitgenodigd.

Het gaat om de Jeugd Sponsor Actie van de Poeisz Supermarkt. Deze start op 11 februari en eindigt op 7 april 2019.

Bij elke € 10,- aan boodschappen (exclusief statiegeld) krijgen Poiesz klanten een Jeugd Sponsor Munt, maar er zijn meer mogelijkheden om extra sponsormunten te ontvangen.

Wekelijks staan in de voordeelfolder speciale Jeugd Sponsor Aanbiedingen waar klanten van Poiesz van kunnen profiteren. Bij deze aanbiedingen worden dus extra Jeugd Sponsor Munten uitgegeven én de klanten profiteren van euro’s voordeel. De sponsormunten kunnen worden verzameld in de koker van de Poeisz supermarkt in Nieuw Roden

Munten sparen kan in elke supermarkt van de Poiesz. Dus iedereen kan meesparen. Familie, vrienden of collega’s kunnen de munten via onze leden inleveren. Onze leden kunnen de munten zelf inleveren bij de Poeisz supermarkt in Nieuw Roden of bij onze zwemtrainers.

De Actie gaat binnen kort van start. Wij gaan er vanuit dat wij bij deze actie gezamenlijk een leuk bedrag voor onze zwemvereniging bij elkaar kunnen sparen.

De PR-commissie