Deelname aan Poiesz jeugd sponosor actie 2017

POIESZ JEUGD SPONSOR ACTIE 2017

Zwemclub Aqualero doet dit jaar weer mee met de Poiesz Jeugdsponsoractie 2017. De actie loopt van maandag 6 februari tot en met zondag 2 april 2017.

Hoe werkt de Jeugdsponsoractie
Bij elke € 10,- aan boodschappen (exclusief statiegeld) krijgen Poiesz klanten een Jeugd Sponsor Munt. Wekelijks staan in de folder van Poiesz speciale Jeugd Sponsor Aanbiedingen. Bij deze aanbiedingen worden extra Jeugd Sponsor Munten uitgegeven én je profiteert van euro’s voordeel.

Waar in leveren
In de Poiesz supermarkt in Nieuw-Roden staat een display met kokers. Eén van deze kokers is van Zwemclub Aqualero. Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker van Aqualero, hoe hoger het sponsorbedrag is dat Aqualero uiteindelijk ontvangt.
Ook zal er bij de receptie van Zwemkasteel Nienoord een spaarbus komen te staan waar de munten in verzameld worden. Uiteraard zijn de munten van vorig jaar niet meer geldig dus die mogen niet in de koker of spaarbus worden gestopt.

Hoeveel munten krijg je?

  • 10 Jeugd Sponsor Munten bij de wekelijkse Super Jeugd Sponsor Aanbieding
  • 5 Jeugd Sponsor Munten bij wekelijks 9 speciale Jeugd Sponsor Aanbiedingen
  • 15 Jeugd Sponsor Munten bij de speciale bakkerijaanbieding
  • 1 Jeugd Sponsor Munten bij een sponsorproduct, dat niet in de aanbieding is
  • 1 Jeugd Sponsor Munten bij iedere € 10 aan boodschappen (exclusief statiegeld)

De Poiesz sponsoractie geld landelijk dus familie, vrienden en collega’s kunnen voor onze club ook ongezien hun steentje bijdragen door de aankomende twee maanden hun boodschappen te doen bij een Poiesz supermarkt bij hun in de buurt. De munten kunnen dan via jou ingeleverd worden bij de Poiesz in Nieuw-Roden of bij de spaarbus in Zwemkasteel Nienoord.

De munten dienen kunnen uiterlijk tot 1 april 2017 worden ingeleverd.

Dus spoor familie, vrienden en collega’s om twee maanden ongezien onze club te sponsoren!