De Grote Clubactie is weer begonnen!

Grote Clubactie Uit Liefde Voor je Club

Beste lotenverkoper,

Op zaterdag 14 september 2019 is de Grote Clubactie van start gegaan. Wij doen ook mee en wij willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen.

De loten zijn 5 weken geleden tijdens de zwemtrainingen uitgedeeld. Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-! Hieronder vind je meer informatie over deze Clubactie.

Wat is de bedoeling?
Het verkopen van de loten is heel eenvoudig.  Wij werken met:

Eenmalige machtiging:  De koper vermeldt zijn gegevens en rekeningnummer op de pagina ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’ en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer staat op het bankafschrift van de koper.

Let op! Vraag bij het invullen van de gegevens het IBAN (het volledige rekeningnummer) aan de lotenkoper.
Wanneer de koper een lot heeft gekocht, geef je de persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak voor ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’). De koper kan dan zelf de deurzegel uitscheuren en met een plakbandje aan zijn of haar deur plakken.

Wanneer is de actie?
De Grote Clubactie 2019 is gestart op zaterdag 14 september. Vanaf die dag mag er begonnen worden met de lotenverkoop. 

Aan wie mag  je verkopen?
Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren, enz. Daarnaast kun je langs de deuren gaan in jouw buurt, zodat je zoveel mogelijk loten verkoopt. Let op: lotenkopers moeten wel 18 jaar of ouder zijn!

Verkoopboekje inleveren
Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in bij Roel ter Meer of Marloes Benjamins vóór 14 november. Wij zorgen ervoor dat het verder in orde komt. Wil je meer verkopen? Roel of Marloes kunnen jou een nieuw boekje geven.

Gesigneerde badmuts
Dit jaar is er geen vergoeding voor de verkoop van loten. Voor dit jaar heeft Ferry Weertman een gesigneerde badmuts ter beschikking gesteld voor diegene die de meeste loten heeft verkocht. Wie is Ferry lees je in het persbericht hieronder.

Wij hopen op een geweldig resultaat. Heel veel succes met de verkoop van de loten!

Met vriendelijke groet,

Roel ter Meer en Marloes Benjamins
pr@aqualero.com