Bericht van Groninger Studenten Zwemvereniging

Beste zwemvrienden,
Via deze mail willen wij alle (aankomende) studentenzwemmers uitnodigen voor een clinic bij G.S.Z.V de Golfbreker.
Op 11 juni 2016 organiseren wij, Groninger Studenten Zwemvereniging De Golfbreker, een clinic voor alle(aankomende) studentenzwemmers in de regio  Noord.Deze clinic zal gegeven worden door Robin van Aggele, een ex-international. De clinic staat open voor alle zwemmers die binnen nu en twee jaar lid kunnen worden van G.S.Z.V. De Golfbreker. Dit betekent dat zij in de laatste twee jaar van de HAVO of het VWO zitten of al aan het studeren zijn.
De kosten van de clinic zijn nog niet bekend, dit hangt ook af van het aantal deelnemers. De clinic zal starten om 13.30, afhankelijk van het aantal deelnemers is er voorafgaand een landtraining onder leiding van Rienk Koeneman, de fysiotherapeut van RTC Drachten. De gehele middag zal plaatsvinden in het zwembad van de ACLO, Zernikeplein 11 in Groningen. Omdat het zwembad een beperkte capaciteit heeft, zal er een beperkt aantal plekken beschikbaar zijn.
De inschrijving zal open gaan op 1 april, en sluiten op 1 juni. Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar bestuur@golfbreker.org.