Aqualero verkoopt loten voor de Grote Clubactie Kids

Grote Clubactie Uit Liefde Voor je ClubBeste lotenverkoper,

Op zaterdag 15 september 2018 start de Grote Clubactie. Wij doen ook mee en wij willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen.

Doel 2018

Ons doel dit jaar is om een zwemclinic te organiseren.

Opbrengst

Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas!  Bovendien krijgt iedere deelnemer voor elk geïncasseerd lot 0,20 cent! Als je 20 geïncasseerde loten verkoopt heb je (20 x 0,20)  4 euro verdient! Dit bedrag wordt na de trekking per deelnemer in een gesloten envelop persoonlijk aan de deelnemer overhandigd.
Ook maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-! Hieronder vind je meer informatie over deze Clubactie.

Wat is de bedoeling?
Het verkopen van de loten is heel eenvoudig.  Wij werken met:

Eenmalige machtiging:  De koper vermeldt zijn gegevens en rekeningnummer op de pagina ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’ en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer staat op het bankafschrift van de koper. Let op! Vraag bij het invullen van de gegevens het IBAN (het volledige rekeningnummer) aan de lotenkoper.
Wanneer de koper een lot heeft gekocht, geef je de persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak voor ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’). De koper kan dan zelf de deurzegel uitscheuren en met een plakbandje aan zijn of haar deur plakken.

Wanneer is de actie?
De Grote Clubactie 2018 start op zaterdag 15 september. Vanaf die dag mag je beginnen met de lotenverkoop.

Aan wie mag  je verkopen?

Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren, enz. Daarnaast kun je langs de deuren gaan in jouw buurt, zodat je zoveel mogelijk loten verkoopt. Let op: lotenkopers moeten wel 18 jaar of ouder zijn!

Verkoopboekje inleveren
Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in bij Roel ter Meer of Marloes Benjamins vóór 8 november. Wij zorgen ervoor dat het verder in orde komt. Wil je meer verkopen? Roel of Marloes kunnen jou een nieuw boekje geven.

Tip
Leg de lotenkopers aan de deur uit wat er met het geld gebeurt. Mensen willen graag weten waar hun geld aan besteed wordt. Ons doel van de Grote Clubactie in 2018 is het organiseren van een zwemclinic.

GroteClubActie kids.clubactie.nl

Klik om website te openen

Wij hopen op een geweldig resultaat. Heel veel succes met de verkoop van de loten!

Met vriendelijke groet,
Roel ter Meer en Marloes Benjamins
pr@aqualero.com