Aqualero staat 16x op podium in Hoogezand!

Afgelopen zaterdag 11 januari werd het derde deel van de verenigingscompetitie gezwommen in Hoogezand. Bij de competitie is het de bedoeling dat je ze weinig mogelijk punten haalt.

Dat ging onze zwemmers goed af, we hadden zelfs de minste punten gehaald. Er deden 14 zwemmers mee. Zij hebben samen negen eerste, vier tweede en drie derde plaatsen behaald.

Met name de estaffetes deden het goed. De jongens 4×50 meter vrije slag werd derde. Bij de estafette van de meisjes 4×50 vrijeslag was het nog tot het laatste moment spannend. Gelukkig zwom Kim al snel de tegenstander voorbij. Aan het eind van de wedstrijd werd de derde en laaste estaffete gezwommen, de dames 4×50 wisselslag. Ook deze estaffete was tot op de laatste 50 meter spannend. Ondanks een geweldige sprint van Iris, die zelfs een seconde van haar persoonlijk record afzwom, werden we net derde (wat natuurlijk ook goed is).

Door deze geweldige prestatie zijn we ingelopen op de koploper en staan we ruim voor op de derde plaats. Er is nog één kans om op de koploper te worden. Daarom roepen we alle zwemmers op om de volgende competitie op 14 maart mee te doen.

Als we eerste worden promoveren we namelijk naar een hogere klasse!