Afscheid trainer Erik Middelbosch

  In de week van 5-9 juli gaf Erik voor de allerlaatste keer training aan de jeugdgroepen, de masters en de trimmers.

Wat vinden we het jammer dat hij er mee stopt!  Maar natuurlijk alle begrip daarvoor. Hij heeft ongeveer 11 jaar lang trainingen verzorgd en altijd op een leuke en soms hele creatieve manier. En hij heeft in die jaren alle groepen lesgegeven. Ook bedacht hij de namen ‘Dolfijntjes’ en ‘Orca’s’. 

Namens de dinsdag- en donderdaggroepen (oudere jeugdleden, masters en trimmers) werd geld ingezameld om Erik niet zonder lege handen te laten vertrekken. Op donderdagavond 8 juli  nam master Anita het woord en bood hem namens de genoemde groepen de cadeaus aan.

Erik was verrast en sprak ook nog een woordje tot de aanwezigen. Sommigen kent hij uit de tijd dat hij zelf actief was bij de Z&PC Nienoord in Leek

(de klok van Z&PC Nienoord hangt trouwens nog steeds in het zwembad in Roden).  Anderen heeft hij van kleins af aan zien opgroeien. Een mooie tijd en hij deed het met veel plezier.    

Erik, nogmaals heel hartelijk dank voor de plezierige trainingsuurtjes! Het gaat je goed.  En als je het zwemmen mist, kun je altijd lid worden van onze mooie vereniging!